Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه عدالت‌خواهی اگر به عدالت‌گستری نینجامد، خودش مولد ظلم است، گفت: آنان که عمدا یا سهوا بار سنگین ۲۵ سال خانه‌نشینی را به دوش حضرت علی(ع) انداختند، دنبال آسایش و تنش‌زدایی بعد از فراز و نشیب‌های دوران پیامبر(ص) بودند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حشمت‌الله قنبری همدانی، استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام ۳۰ مردادماه در جمع فعالان فرهنگی سیاسی دانشگاه‌های کشور که در قالب نهمین دوره طرح ضیافت رضوی در مشهد گردهم آمده‌اند، به جوانان یادآور شد: نسل شما هیچ تفاوتی با نسل‌های گذشته ندارد، مگر اینکه خودتان را بسازید و با شناخت گذشتگان اشتباهات آن‌ها را تکرار نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در سرنوشت اسلام هیچ حدیثی در اسلام به اتقان حدیث غدیر نبوده و در عین حال هیچ روزی به‌اندازه غدیرخم مظلوم نیست، افزود: موضوع خلافت الهی امیرمؤمنان علی(ع) در غدیرخم محقق بود، چرا که خلافت امری الهی و اعم از امامت است؛ اما با این وجود بعد از رحلت پیامبر(ص)، عینیت نیافت، چرا که مردم منحرف شدند و از طرفی اهل بیت(ع) مامورند منطبق با ظرفیت مردم زندگی و رفتار کنند نه با عصمت خود.

قنبری همدانی با اشاره به اینکه آنان که عمدا یا سهوا بار سنگین ۲۵ سال خانه‌نشینی را به دوش امیر‌المؤمنین انداختند، دنبال آسایش و تنش‌زدایی بعد از فراز و نشیب‌های دوران پیامبر(ص) بودند، تصریح کرد: پس از ۲۵ سال نیز که به سراغ امیرمؤمنان علی(ع) رفتند نه از روی آگاهی به اشتباهشان و برای صیانت اسلام بلکه از روی ناچاری بود، لذا همین که بعد از بیعت مردم فرمود من غربالگری می‌کنم، همهمه‌ها، عداوت‌ها و نفرت‌ها آغاز شد.

عدالتخواهی بدون عدالت گستری، مولد ظلم است
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه انسان علوی، انتقاد و دفاع می‌کند ولی تحقیر نمیکند، اظهار کرد: عدالت طلبی و عدالت گستری خون دل خوردن دارد زیرا عدالتخواهی اگر به عدالت گستری نینجامد خودش مولد ظلم است و به خودی خود ارزشی ندارد؛ این است که امیرمرمنان علی(ع) در آن ۲۵ سال خانه نشینی، همچون فرد مارگزیده به خود می‌پیچید و با استخوان در گلو و خار در چشم زندگی می‌کرد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود، معضلات و مفاسد اقتصادی موجود در کشور را اقتضای اقتصاد دولتی دانست و گفت: وقتی ۷۰درصد اقتصاد کشور دولتی باشد، خودش فی‌نفسه فسادزا است و اصولا اگر فساد نباشد جای تعجب دارد؛ اما این سیستم نیازمند یک اصلاح انقلابی است. اگر تنها ۳۰درصد آنچه برای پهباد توان و تمرکز داشتیم متمرکز شویم، بخش مهمی از معضلات در برنامه‌ریزی سه ساله قابل اصلاح است.

قنبری همدانی تاکید کرد: سهم تحریم‌ها در مشکلات معیشتی، نهایتا ۱۰درصد بوده و بقیه مسائل ناشی از بی‌تدبیری‌هاست، هم از سوی مردم که چنین مدیرانی انتخاب کرده‌اند و هم از سوی مدیران.

انسان تراز زمامداری پرورش نداده‌ایم
این پژوهشگر تاریخ اسلام خاطرنشان کرد: بارها گفته‌ام که چون انسان تراز زمامداری تربیت نکرده‌ایم، در سیستم مدیریت نظام ما به نامه ۵۳ امیرمؤمنان علی(ع) خطاب به مالک که یک منشور جامع زمامداری است، بی‌اعتنایی می‌شود و در عوض ۶۰ جلد کتاب قانون نوشته‌ایم که کمتر کسی بدان پایبند است.

وی ادامه داد: تمام گرفتاری‌ها و مصائب جامعه به خاطر دور بودن از مکتب قرآن و اهل بیت(ع) به‌عنوان نسخه‌های راهبردی و کارکردی دقیق و عمیق است. ما کشور را برپایه میثاق ملی یعنی قانون اساسی اداره می‌کنیم نه موازین دینی.

قنبری همدانی در پاسخ یکی از دانشجویان معترض به نحوه اختصاص سهمیه ایثارگران یادآور شد: متاسفانه در تدوین این سهمیه، دقیق فکر نشده و خصوصا سهمیه فرزندان هیات علمی، کاملا غلط است.

معاون سابق بنیاد مستضعفان در پاسخ یکی از دانشجویان درباره مقایسه عدالت در حکومت علوی و جمهوری اسلامی، با اشاره به رهبری خردمندانه و کم‌نظیر رهبر معظم انقلاب، اضافه کرد: از نظر بدنه جامعه اسلامی جامعه ما با هیچ دوره‌ای در صدر اسلام قابل تطبیق نیست؛ اگر همین تعداد افراد پا به رکاب در کنار امیرمؤمنان(ع) بودند مسیر تاریخ عوض می‌شد.

امیرمؤمنان شهید راه فهم دقیق و انتخاب صحیح مردم شد
وی درباره عدم برخورد مستقیم رهبر انقلاب با برخی فسادها و کارشکنی‌ها خاطرنشان کرد: قرآن کریم می‌فرماید اکثریت مردم تعقل ندارند، یعنی از عقلشان استفاده نمی‌کنند. بر همین اساس است که حکمیت را به امیرمؤمنان علی(ع) تحمیل می‌کنند، اما اینکه حضرت، ابوموسی را عزل نکردند به خاطر میثاقی بود که مردم بسته بودند و حضرت خونش ریخته شد تا مردم به جای میثاق شکنی، فهم دقیق و انتخاب درست داشته باشند؛ در جمهوری اسلامی نیز وقتی مردم در میثاقی ملی مدیری را برای ۴ سال انتخاب کرده‌اند، ولی فقیه نمی‌تواند میثاق را بشکند.

قنبری همدانی یادآور شد: در عین حال وجود برخی مدیران خائن یا کارشکن، صرفا مزاحمت ایجاد و هزینه‌های کشور را زیاد می‌کنند، ولی نمی‌تواند مبانی و اساس انقلاب و نظام را به هم بریزد. بنابراین ذائقه‌های مردم باید اصلاح شود تا درست انتخاب کنند.

وی به جوانان تاکید کرد: تحت تاثیر فضای غلطی که این روزها ایجاد شده و می‌خواهد القا کند همه چیز از دست رفته و انقلاب دست نااهل و نامحرمان افتاده است، قرار نگیرید؛ اشکالات هست اما فساد هرگز سیستمی نشده و انقلاب دست نااهلان نیفتاده است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: نماینده نسل شما محسن حججی و آن‌هایی هستند که صولت داعش را در نقطه کانونی‌اش در هم شکسته و به تاریخ سپردند. خوب درس بخوانید تا آگاه و باسواد شوید و مقتضیات زمان را خوب درک کنید، زیرا بدون درک مقتضیات و تشخیص درست دغدغه‌ها، نمی‌توانید درست کار کنید. البته یادتان باشد صرفا با اتکا به دروس رسمی و دانشگاهی نمی‌توانید باسواد شوید.

قنبری همدانی افزود: شما ضریب هوشی بالایی دارید اما تلاشتان کم است؛ تمرین کنید و یاد بگیرید زود هیجانی نشوید و فاخر بار بیایید و مجاهدانه کار کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قنبری طرح ضیافت رضوی استاد دانشگاه تهران نهاد رهبری در دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح